Enorme lof voor RSC Anderlecht-pion Debast: Wát een speler!

Enorme lof voor RSC Anderlecht-pion Debast: "Wát een speler!"

21 april - 23:40
12

RSC Anderlecht is bezig aan een goed seizoen en is één van de grote titelkandidaten deze campagne. Eén van de hoofdrolspelers deze campagne is Zeno Debast, die ook flink wat indruk maakte op zijn ploegmaats.

Bij Mauve TV spaarde Ludwig Augustinsson de lof ook niet voor de jonge verdediger. "Wat een speler", begon hij. "Hij is heel matuur op zijn 20ste. Ik heb zelden een verdediger gezien bij mijn vorige clubs die zo goed was aan de bal als Zeno", geeft hij aan.

Al stopt het daar volgens Augustinsson niet. De Zweed gelooft nog in heel wat andere talenten bij RSC Anderlecht. "Yari Verschaeren, Killian Sardella, Theo Leoni en Mario Stroeykens zijn ook heel goed en ze hebben een geweldige toekomst voor zich", geeft hij nog aan.

Debast lijkt alvast bezig aan zijn laatste weken bij Anderlecht. De verdediger werd de voorbije maanden al gelinkt aan verschillende ploegen. Onder andere Sporting CP toont verregaande interesse in de verdediger.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.