'Feyenoord wil verlengen met Sebaoui, onderhandelingen in afrondende fase'

'Feyenoord wil verlengen met Sebaoui, onderhandelingen in afrondende fase'

16 april - 19:06
1

Feyenoord maakt werk van een contractverlenging van Ilias Sebaoui. Dat meldt 1908 dinsdagmiddag. De Rotterdammers stalden de 22-jarige linksbuiten begin dit seizoen bij partnerclub FC Dordrecht, waar hij erg veel indruk maakt. 

Feyenoord nam Sebaoui afgelopen zomer transfervrij over van Beerschot. De geboren Belg tekende in De Kuip een contract tot medio 2025. Sebaoui heeft vanaf moment één laten zien een meerwaarde te zijn voor Dordrecht. In 34 wedstrijden was hij al goed voor tien doelpunten en zeven assists. 

Die prestaties hebben indruk gemaakt op Feyenoord. De club voelt zich volgens 1908 'genoodzaakt' om het contract van de Marokkaans jeugdinternational verlengen. De gesprekken bevinden zich al in de 'afrondende fase', zo is te lezen. 

Overigens is niet alleen Feyenoord onder de indruk van Sebaoui. Het medium weet dat diverse Eredivisie-clubs hem eveneens op de korrel hebben. Het ligt in de lijn der verwachting dat de jonge aanvaller in de voorbereiding van het nieuwe seizoen aansluit bij de hoofdmacht van trainer Arne Slot.