RBFA maakt scheidsrechters aanduidingen speeldag 4 én 5 in Play-offs bekend

RBFA maakt scheidsrechters aanduidingen speeldag 4 én 5 in Play-offs bekend

16 april - 11:45 Laatste update: 11:56
6

Speeldag 4 in de Champions' Play-offs staat komend weekend op het programma. Ook in de Europe Play-offs en Relegation Play-offs is de strijd nog lang niet gestreden. Dinsdag maakte de Royal Belgian Football Association de scheidsrechters bekend die de wedstrijden in goede banen moeten leiden. Daarnaast maakten ze ook meteen de scheidsrechters voor speeldag 5 in de Champions' en Europe Play-offs bekend.

Champions' Play-offs speeldag 4
Zaterdag staat de topper tussen KRC Genk en RSC Anderlecht op het programma. Jonathan Lardot werd aangeduid als scheidsrechter. Hij krijgt daarbij ondersteuning van Nicolas Laforge als VAR. 

Zondag neemt Cercle Brugge het op tegen landskampioen Royal Antwerp FC. Nathan Verboomen zal de wedsstrijd fluiten. Wesli De Cremer is VAR van dienst. 
Later op de dag trekt Jasper Vergoote naar het Dudenpark om er de topper tussen Union Saint-Gilloise en Club Brugge te fluiten. Lawrence Visser zal fungeren als VAR. 

Europe Play-offs speeldag 4
Zaterdag neemt Oud-Heverlee Leuven het op tegen STVV. Brent Staessens zal de wedstrijd in goede banen leiden en krijgt daarbij assistentie van Ken Vermeiren als VAR. KVC Westerlo krijgt Standard over de vloer. Simon Bourdeaud'hui is aangeduid als ref en Matonga Simonini is de VAR van dienst. KAA Gent neemt het in eigen huis op tegen KV Mechelen. Erik Lambrechts is de scheidsrechter. Lothar D'Hondt neemt plaats als VAR. 

Relegation Play-offs speeldag 3
KV Kortrijk neemt het komende zondag op tegen RWDM. Jan Boterberg zal de wedstrijd fluiten en krijgt daarbij ondersteuning van Bram Van Driessche als VAR. Later die avond speelt Sporting Charleroi tegen KAS Eupen. Wim Smet moet ook hier de wedstrijd in goede banen leiden. Bert Put is VAR van dienst.

Champions' Play-offs speeldag 5
De RBFA maakte ook meteen de scheidsrechters voor speeldag 5 bekend. 

RSC Anderlecht ontvangt volgende week woensdag Cercle Brugge. Bram Van Driessche zal de wedstrijd fluiten. Bert Put neemt opnieuw plaats als VAR. Op hetzelfde moment zal Club Brugge het opnemen tegen KRC Genk. Lothar D'Hondt werd aangeduid als scheidsrechter en mag rekenen op Erik Lambrechts als VAR. 

Een dag later neemt landskampioen Royal Antwerp FC het op tegen Union Saint-Gilloise. Nicolas Laforge zal de match fluiten. Jonathan Lardot is de VAR. 

Europe Play-offs speeldag 5
Volgende week dinsdag neemt STVV het op tegen KAA Gent. Simon Bourdeaud'hui zal de wedstrijd in goede banen leiden en krijgt daarbij de steun van Nathan Verboomen als VAR. Standard ontvangt dan weer KV Mechelen, waarbij Michiel Allaerts de wedstrijd zal fluiten. VAR van dienst is Brengt Staessens. Tot slot staat de wedstrijd tussen KVC Westerlo en OHL die dag op het programma. Wesli De Cremer is scheidsrechter. Wim Smet neemt plaats als VAR. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.