Royal Antwerp FC verhoogt abonnementsprijs vanwege gestegen kosten inflatie

Royal Antwerp FC verhoogt abonnementsprijs vanwege gestegen kosten inflatie

16 april - 09:40
14

De abonnementsprijzen bij Royal Antwerp FC gaan met ongeveer 20 procent omhoog. Dat is opmerkelijk omdat de prijzen al drie jaar hetzelfde zijn gebleven bij de club. Woordvoerder van de Federatie Antwerp Supportersclubs, Domenik Van Landeghem, gaf hierop een reactie.

Voor fans is de prijsverhoging een zware kluif. ''Het exacte bedrag kenden we niet. Voor gezinnen met meerdere kinderen wordt het nu wel opeens veel prijziger. Voor een gezin van vijf personen loopt de prijs alvast met honderden euro's op'', vertelde Van Landeghem aan Het Laatste Nieuws.

Antwerp heeft te maken met hogere kosten door de inflatie van de afgelopen jaren. ''De prijzen zijn drie seizoenen hetzelfde gebleven, terwijl het leven duurder is geworden. Maar je krijgt het gevoel dat de fans mee de rekening betalen voor een opeenhoping van zaken'', aldus Van Landeghem.

Antwerp heeft nog geen punten behaald in de Champions' Play-Offs. Aanstaande zondag is er opnieuw een kans om punten te pakken, dit keer tegen Cercle Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.