“Hoe op het einde hier en daar geschopt werd, heb ik geen begrip voor”

“Hoe op het einde hier en daar geschopt werd, heb ik geen begrip voor”

15 april - 17:10 Laatste update: 17:10
11

Peter Vandenbempt zag Cercle Brugge opnieuw een resultaat behalen in de Champinons’ Play-Offs van de Jupiler Pro League. Tegen KRC Genk werd er met 1-1 gelijkgespeeld door groen-zwart. Vandenbempt houdt toch dubbele gevoelens over aan de manier waarop Cercle Brugge resultaten behaalt.

Vandenbempt uit zich complimenteus over de prestaties van Cercle Brugge. “In Genk droomden ze na die sterke start zeker ook, maar het botste op Cercle Brugge. 5 op 9 voor Cercle tegen Club Brugge, Union en Genk. Dat is zeker straf”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt is ook lovend over de hoofdtrainer van Cercle Brugge. “Coach Miron Muslic houdt woord: Cercle speelt zijn rol in deze play-offs, chapeau. Al heb ik er wel één bedenking bij. Het speelt zijn voetbal, en dat is speciaal voetbal met lange ballen, veel druk zetten, duels...”, aldus Vandenbempt.

Vandenbempt vindt dat er toch strenger opgetreden mag worden tegen de agressie die Cercle Brugge in het spel stopt. “Ze vliegen erin en daar is niets mis mee, maar het moet natuurlijk wel binnen de perken blijven. Hoe op het einde hier en daar geschopt werd, daar kan ik toch geen begrip voor opbrengen. Daar mag toch net iets strenger tegen worden opgetreden”, besluit Vandenbempt.