Vandenbempt: “Zou jammer zijn als KRC Genk de hele zomer moet mijmeren”

Vandenbempt: “Zou jammer zijn als KRC Genk de hele zomer moet mijmeren”

15 april - 14:35
7

Peter Vandenbempt zag KRC Genk met 1-1 gelijkspelen tegen Cercle Brugge. Genk leek op weg naar de drie punten, maar Cercle Brugge wist met 10 man het Genkse foutje genadeloos af te straffen. Vandenbempt blikt terug op de match.

Volgens Vandenbempt is het een zuur gelijkspel voor Genk tegen Cercle Brugge. “Voor KRC Genk is het toch heel zuur puntenverlies. Ik vond ze een heel goede eerste helft spelen. Tegen dat moeilijk bespeelbare Cercle liep dat prima”, geeft Vandenbempt aan via Sporza.

Vandenbempt vond Genk ook in de tweede helft degelijk tegen Cercle Brugge. “Zelfs toen het na de rust lastiger werd, was er eigenlijk niets aan de hand, maar je mag geen fouten maken. Daar hadden we ineens een déjà vu: één fout en weer puntenverlies voor Genk, een mooie kans weggegooid”, aldus Vandenbempt.

Vandenbempt geeft aan dat Genk mag blijven hopen in de Champions’ Play-Offs. “Niets is verloren. Zaterdag tegen Anderlecht kan Genk zich weer helemaal in de titelstrijd voetballen, maar het zou jammer zijn als het straks een hele zomer moet mijmeren en treuren over wat het allemaal heeft laten liggen”, besluit Vandenbempt.