'Keïta (ex-Liverpool) naar huis omdat hij niet mocht starten tegen Leverkusen'

'Keïta (ex-Liverpool) naar huis omdat hij niet mocht starten tegen Leverkusen'

15 april - 11:24

In de kampioenswedstrijd van Bayer Leverkusen was Naby Keïta niet te bespeuren bij tegenstander Werder Bremen. Wat blijkt: de 29-jarige middenvelder ging naar huis, nadat hij te horen had gekregen dat hij niet zou starten.

Keïta kreeg de boodschap een dag voor de wedstrijd van Werder Bremen-trainer Ole Werner. "Hij heeft vervolgens besloten om niet in de bus te stappen en naar huis te gaan", verklaart sportief directeur Clemens Fritz in de Duitse pers. "We zullen maandag met hem en zijn zaakwaarnemer praten over de gevolgen en hoe verder te gaan."

Dit seizoen kwam de 29-jarige Keïta niet verder dan vijf Bundesliga-optredens voor Werder. Hij werd opnieuw achtervolgd door blessureleed, net als in de voorgaande jaren bij Liverpool. De Engelse grootmacht liet hem een klein jaar geleden transfervrij vertrekken. In 2018 kwam Keïta nog voor zestig miljoen euro over van RB Leipzig.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.