Speelt Jan Breydel nog een rol in titeldebat? Het kan hier spoken

Speelt Jan Breydel nog een rol in titeldebat? "Het kan hier spoken"

14 april - 19:02
2

Club Brugge is sterk begonnen aan de Champions' Play-Off en heeft na drie partijen een 7 op 9 kunnen pakken. Drie keer mocht het wel in het eigen Jan Breydelstadion spelen (waarvan één keer tegen thuisploeg Cercle, red.). Speelt Jan Breydel uiteindelijk ook nog een eigen rol?

Voor Nordin Jackers is het alvast duidelijk dat geen enkele bezoekende ploeg het makkelijk heeft tegen Club Brugge in het Jan Breydelstadion. "Het is algemeen geweten dat het kan spoken op Jan Breydel als het hier in brand staat", geeft de doelman aan bij Het Nieuwsblad.

En volgens de doelman hebben de fans tegen RSC Anderlecht, Royal Antwerp FC en ook PAOK zeker hun rol gespeeld in de goede resultaten. "Dat heeft ons de afgelopen wedstrijden enorm geholpen op het veld. De supporters hebben ons al zoveel gegeven, nu is het aan ons", geeft hij aan.

De titel voor Club Brugge
Dankzij die sterke start heeft Club Brugge zich weer helemaal in het titeldebat kunnen mengen. Toch? "Laat ons wel de voetjes op de grond houden", blijft Jackers nuchter. "Het voetbal kan nog beter, maar daar zijn nog wedstrijden voor."

Al weet Jackers ook dat RSC Anderlecht en Union SG nu toch weer in het vizier van Club Brugge staan. "Ik ga de wedstrijd misschien wel een beetje volgen, ja", lacht hij. "Maar eigenlijk moeten we niet naar hen kijken. Enkel onze resultaten tellen", besluit Jackers.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.