El Khannouss (Genk): “Het is misschien de moeilijkste ploeg om tegen te komen”

El Khannouss (Genk): “Het is misschien de moeilijkste ploeg om tegen te komen”

14 april - 13:54
6

Bilal El Khannouss, de nummer 10 van KRC Genk, blikt terug op het 1-1 gelijkspel tussen KRC Genk en Cercle Brugge. Genk was dicht bij de overwinning, maar zag Cercle Brugge met 10 man alsnog gelijk maken. Kazeem Olaigbe reageerde scherp op geschutter in de achterhoede van De Genkies. El Khannouss geeft aan dat Cercle Brugge een moeilijke opponent is.

El Khannouss baalt van het gelijkspel van Genk tegen Cercle Brugge. “Dit is een frustrerend resultaat”, aldus Bilal El Khannouss na afloop. “We moeten vandaag gewoon de drie punten thuishouden. Ik weet niet exact wat er gebeurt in de fase met Kazeem Olaigbe, maar het is Play-Off 1 en dan draait het om details”, citeert Het Laatste Nieuws El Khannouss.

El Khannouss geeft aan dat Genk het in de tweede helft moeilijker had, maar dat Genk had moeten doordrukken tegen Cercle Brugge. “Tja, het is frustrerend. Cercle is een moeilijke ploeg om tegen te spelen. Het zijn wedstrijden met veel duels en veel lange ballen. Misschien zijn ze wel de moeilijkste ploeg om tegen te komen in Play-Off 1”, besluit El Khannouss.