Hayen ontgoocheld na Club Brugge – PAOK: “De efficiëntie was er niet”

Hayen ontgoocheld na Club Brugge – PAOK: “De efficiëntie was er niet”

12 april - 23:10
27

Nicky Hayen, de interim-trainer van Club Brugge, zag Club Brugge in het Jan Breydelstadion met 1-0 winnen van PAOK Saloniki. Club Brugge wist de eerste match van de kwartfinale van de Conference League te winnen, maar Hayen reageert toch ontgoocheld op de nipte zege.

Na de zege van Club Brugge tegen PAOK bleef Hayen met een dubbel gevoel achter. “We zijn toch redelijk ontgoocheld en dat betekent dat er een winnaarsmentaliteit in deze groep zit”, citeert Sporza Hayen.

Hayen legt uit dat er meer in had gezeten voor Club Brugge tegen PAOK. “We hebben een positieve uitgangspositie, maar de 2-0 en eventueel 3-0 hadden kunnen volgen. De efficiëntie was er vandaag niet, maar we gaan die kleine voorsprong daar zeker proberen uit te buiten. We gaan ons niet ingraven en ons spel proberen op te dringen”, aldus Hayen.

Hayen zag dat Club Brugge te overhaast ging spelen en hierdoor te slordig werd. “Afgelopen zondag hebben we dat een stuk beter gedaan. We speelden tegen een sterke tegenstander en dat zag je op bepaalde momenten ook. Zij zijn heel gevaarlijk op die transitiemomenten, maar veel kansen hebben ze niet gecreëerd”, besluit Hayen.

Op donderdag 18 april gaat Club Brugge op bezoek bij PAOK. Het is aan Blauw-Zwart om daar de nipte voorsprong te verdedigen. Het belooft een Griekse heksenketel te gaan worden, maar bij een resultaat plaatst Club Brugge zich voor de halve finale van de Conference League.