'Ik begrijp eerlijk gezegd Riemer niet, je weet dit toch bij Club Brugge?'

'Ik begrijp eerlijk gezegd Riemer niet, je weet dit toch bij Club Brugge?'

8 april - 07:15 Laatste update: 09:39
42

RSC Anderlecht liep averij op in de Champions' Play-Offs. Tegen Club Brugge werd met 3-1 verloren. Marc Degryse bekeek de wedstrijd en begreep Anderlecht-coach Brian Riemer niet.

Degryse trok sommige keuzes in twijfel. 'Waarom moest Delaney tegen Club ineens de voorkeur krijgen op Rits? Ik zeg niet dat Anderlecht mét Rits had gewonnen, maar wat was de meerwaarde van Delaney in deze wedstrijd?', pende Degryse in Het Laatste Nieuws.

De analist legde verder uit. 'Hij gaf een corner weg, hij pakte een domme gele kaart, en maakte een hoop fouten', schreef Degryse.

Zo had Degryse nog meer vraagtekens. 'Waar kwam de invalbeurt van Ashimeru ineens vandaan?' Leoni op '6' was ook onduidelijk voor mij. Je weet toch dat je óp Club op die positie toch vooral verdedigende kwaliteiten zult nodig hebben?', aldus Degryse.

Anderlecht speelt aankomende zondag tegen Union SG, dat ook onderuit ging. De ploeg van Alexander Blessin verloor met 2-3 van Cercle Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)