Blessin: “Als Anderlecht punt pakt dan moeten wij jagen, vind ik wel leuk”

Blessin: “Als Anderlecht punt pakt dan moeten wij jagen, vind ik wel leuk”

7 april - 18:32
5

Alexander Blessin, de hoofdtrainer van Union SG, blikt terug op de verliespartij tegen Cercle Brugge. De bezoekers waren met 2-3 te sterk voor Union, dat nu mogelijk gepasseerd gaat worden door RSC Anderlecht op de ranglijst.

Blessin baalt van het begin van de match tussen Union en Cercle Brugge. “10 shit minutes, daarin verliezen we de wedstrijd. Na de snelle stomme goals kon ons plan de vuilbak in. Het is dan ongelooflijk moeilijk om weer in de match te komen tegen een sterk verdedigende ploeg”, citeert Sporza Blessin.

Blessin blikt nu vooruit op de rest van de Champions’ Play-Offs van Union. “We moeten realistisch zijn. Als Anderlecht vandaag een punt pakt, moeten wij jagen. Dat vind ik wel leuk. Het zelfvertrouwen kan enkel terugkeren door het spelniveau op te krikken en een reeks neer te zetten”, geeft Blessin aan.

Tot slot vraagt Blessin zich af of het ongeluk is of een gebrek aan concentratie bij Union tegen Cercle Brugge. “Ik weet het niet, we zullen op zoek gaan naar de antwoorden”, besluit de oefenmeester van Union.