Hazard twijfelachtig voor Club Brugge, zeker geen Verschaeren bij RSC Anderlecht

Hazard twijfelachtig voor Club Brugge, zeker geen Verschaeren bij RSC Anderlecht

5 april - 17:42
18

Bij RSC Anderlecht maakt men zich op voor de topper tegen Club Brugge van zondagavond. Na de winst tegen Royal Antwerp FC kan paars-wit een naaste concurrent opnieuw een tik uitdelen. Al zal dat mogelijk zonder Thorgan Hazard zijn.

Volgens coach Brian Riemer is de ervaren middenvelder namelijk twijfelachtig voor de partij tegen Club Brugge. "Hij is niet geblesseerd, maar ook niet 100 procent fit. We zullen zien of hij klaar is om te spelen", klonk het bij La Dernière Heure.

De nu 31-jarige Hazard sukkelde dit seizoen al met enkele blessures, al lijkt er weinig twijfel over te bestaan dat men hem bij paars-wit zal klaarstomen voor de wedstrijd. Hazard zit voorlopig aan 22 partijen voor Anderlecht. Daarin was hij goed voor vier doelpunten en zes assists.

Wie er zeker niet bij zal zijn, is Yari Verschaeren. De middenvelder viel tegen KV Kortrijk uit met een hamstringblessure en wordt pas tegen KRC Genk terug op het veld verwacht. Hij mist dus nog zeker Club Brugge en Union SG.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.