Europe Play-Offs kunnen absoluut niet bekoren: Dat is een ramp

Europe Play-Offs kunnen absoluut niet bekoren: "Dat is een ramp"

5 april - 18:40
4

In de Jupiler Pro League zijn we al begonnen aan de nacompetities, met de start van de Champions' Play-Offs en de Europe Play-Offs. Die zorgden al voor flink wat spanning, al is Mo Messoudi toch kritisch over de Europe PO.

We kregen dit seizoen opnieuw een ander format, waarin de deelnemers aan de Europe Play-Offs nog strijden voor een mogelijk Europees ticket. Toch vindt Messoudi die Play-Offs amper voor spanning zorgen en uit hij flink wat kritiek.

"Die Play-Off II is een ramp", zegt hij in Gazet van Antwerpen. "Ook dit seizoen merk je dat drie van de zes teams eigenlijk nu al in voorbereiding zitten met het oog op volgend seizoen. Pas het alsjeblieft zo snel mogelijk aan, want hier zit toch niemand op te wachten", klinkt het.

Voor Standard, KVC Westerlo en Oud-Heverlee Leuven is de kans ook bijzonder klein dat zij nog strijden voor die eerste plek in de PO. Bij hen kan er dus gerust wat geëxperimenteerd worden naar volgend seizoen. KV Mechelen, STVV en KAA Gent zijn wel nog volop competitief.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.