'Niet netjes van Hazard, had toneelspelen en tegenstander flikken niet verwacht'

'Niet netjes van Hazard, had toneelspelen en tegenstander flikken niet verwacht'

2 april - 12:20 Laatste update: 12:30
14

RSC Anderlecht is sterk begonnen aan de Champions' Play-Offs. Royal Antwerp FC werd verslagen en Union SG verloor van KRC Genk. Marc Degryse heeft echter kritiek op het gedrag van Thorgan Hazard.

Degryse vond de actie van Hazard ongepast. 'Anderlecht zit meer in de tegenovergestelde positieve flow. Daar zit het wat meer mee, zoals met die rode kaart voor Wijndal. Dat is echt stom, al vind ik het ook niet netjes van Thorgan Hazard', schreef Degryse in Het Laatste Nieuws.

Degryse was verrast door het gedrag van Hazard. 'Ik had dat niet verwacht van hem: het is een klein beetje toneelspelen en de tegenstander flikken. Maar het geeft wel aan hoe ze in Anderlecht met alles en nog wat bezig zijn om die titel proberen binnen te halen', aldus Degryse.

Anderlecht speelt op zondag 7 april tegen Club Brugge in de tweede wedstrijd van de Jupiler Pro League Champions Play-Offs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.