'Rode Duivel Batshuayi krijgt geen straf, collega's wél voor Turkse tuchtraad'

'Rode Duivel Batshuayi krijgt geen straf, collega's wél voor Turkse tuchtraad'

1 april - 16:15 Laatste update: 16:58

Michy Batshuayi komt goed weg na het incident met supporters van Trabzonspor. Drie van zijn collega's worden echter wel vervolgd. Dat meldt het Turkse Sabah Spor.

Aan het einde van de wedstrijd tussen Trabzonspor en Fenerbahçe zorgde Batshuayi voor de 2-3 winst. Daar konden de fans van de club van Thomas Meunier moeilijk mee omgaan. Ze kwamen het veld op om spelers te bedreigen, maar de spelers deinsden niet terug. Zo gaven meerdere spelers klappen en trappen aan de fans.

Bright Osayi-Samuel, Jayden Oosterwolde en Irfan Can Egribayat zijn verplicht om zich bij de tuchtcommissie te melden na de clash met fans van Trabzonspor na de wedstrijd op 17 maart. Batshuayi wordt ondanks een karatetrap, die op beelden zou zijn vastgelegd, niet vervolgd.

De Rode Duivel kwam tijdens dit Süper Lig-seizoen 21 keer in actie voor Fenerbahçe en wist daarin 9 keer te scoren en 1 assist te geven.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.