Cercle-pion droomt van Rode Duivels: Ik moet niet onderdoen voor Spileers

Cercle-pion droomt van Rode Duivels: "Ik moet niet onderdoen voor Spileers"

8 april - 21:40
12

Cercle Brugge heeft met Hugo Siquet al een Rode Duivel in de rangen, terwijl ook Olivier Deman (ex-Cercle) deel uitmaakt van de selectie. Eén pion van de Vereniging blijft ook hopen op een kans bij de nationale ploeg.

Die pion is Christiaan Ravych. De 21-jarige centrale verdediger kon al overtuigen bij Cercle en hoopt zich daarmee in de kijker gespeeld te hebben van de nationale bondscoaches. Hij hoopt voral op een eerste kans bij de beloften.

"De nationale beloften en het EK 2025 zou de volgende stap kunnen zijn", klinkt het in Krant van West-Vlaanderen. "En waarom zou ik dan niet mogen dromen van de nationale ploeg? Ik denk echt wel dat ik daar kan geraken", geeft hij aan.

Ravych gelooft ook dat hij de kwaliteiten heeft om door te groeien naar de Rode Duivels. "Jongens als Jorne Spileers (Club Brugge, red.) en Arne Engels (ex-Club Brugge, red.), die zich in een grotere club meer in de kijker kunnen spelen, staan er misschien dichterbij, maar ik vind toch dat ik niet zoveel moet onderdoen", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.