Tavolieri: 'Ajax wil Henrion (16) wegplukken bij Standard, ook Duitse interesse'

Tavolieri: 'Ajax wil Henrion (16) wegplukken bij Standard, ook Duitse interesse'

26 maart - 11:28

Een opvallend gerucht uit de transferwereld. Ajax zou de 16-jarige Martin Henrion willen wegplukken uit de jeugd van Standard, zo meldt Sacha Tavolieri. Standard deed de beloftevolle doelman onlangs nog een contractaanbod, maar daar bleek Henrion weinig oren naar te hebben.

Het zou zomaar kunnen dat de beloftevolle Henrion op het einde van het seizoen de deur achter zich dichttrekt bij Standard. Ajax heeft naar verluidt de toestemming gevraagd om te mogen onderhandelen met de 16-jarige doelman. Al zouden er ook kapers op de kust kunnen komen uit de Duitse Bundesliga. 

Henrion is een echt jeugdproduct van Standard en kwam daarnaast drie keer uit voor de Belgische U15. Standard zou hem dan ook maar al te graag aan zich binden, maar daar lijkt Henrion niet meteen happig op. '10 weken geleden deed het management van de Rouches een voorstel aan de jonge doelman, zonder daar ooit een reactie op te ontvangen', klinkt Tavolieri.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.