Engelse media: 'Davies (KV Kortrijk) op radar van Monaco, Freiburg en... Antwerp'

Engelse media: 'Davies (KV Kortrijk) op radar van Monaco, Freiburg en... Antwerp'

20 maart - 11:27
5

Isaak Davies bezorgde afgelopen weekend KV Kortrijk nog de volle buit na zijn doelpunt op bezoek bij RSC Anderlecht. Engelse media komen nu met een opvallend gerucht. Zo zou de 22-jarige Davies, die verhuurd wordt door Cardiff City, op de radar staan bij AS Monaco, SC Freiburg en... landskampioen Royal Antwerp FC.

Isaak Davies doet het persoonlijk lang niet slecht. De 22-jarige huurling zit aan acht doelpunten in de Jupiler Pro League dit seizoen, waarvan vier in z'n laatste zeven wedstrijden voor de Kerels. Lang geen slechte statistiek bij KV Kortrijk, dat voorlaatste eindigde in de reguliere competitie. Zijn prestaties zouden ook menig (top)clubs niet ontgaan zijn. 

Volgens het Engelse Football Insider hebben bronnen bevestigd dat zowel AS Monaco, SC Freiburg en Royal Antwerp FC geïnteresseerd zouden zijn om de 22-jarige spits uit Wales komende zomer over te nemen. Bij Cardiff City, de huidige elfde in de Championship, gelooft men echter wel in zijn kwaliteiten. In de zomer van 2022 weigerde Cardiff nog een bod van Burnley FC, van om en bij de drie miljoen euro.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.