Vermoedelijke opstelling Anderlecht, Riemer niet van plan om spelers te sparen

Vermoedelijke opstelling Anderlecht, Riemer niet van plan om spelers te sparen

16 maart - 16:15

RSC Anderlecht treedt op zaterdagavond aan tegen KV Kortrijk. Hoewel KV Kortrijk onderaan de Jupiler Pro League bungelt, is Riemer niet van plan om spelers die op scherp staan te sparen.

Spelers op scherp
De trainer van Anderlecht heeft Hazard, Leoni, Sardella, Patris en Stroeykens in de selectie opgenomen. Deze spelers missen bij het pakken van een gele kaart tegen KV Kortrijk de eerste match van de Play-Offs.

Riemer standvastig
Toch is Riemer niet van plan om zijn opstelling daardoor aan te passen. ''We weten hoe we met dit soort situaties moeten omgaan, dat hebben we in het verleden ook gedaan'', vertelde Riemer aan DH Les Sports.

De mogelijke opstelling
Mogelijke opstelling: Schmeichel; Augustinsson, Vertonghen, Debast, Sardella; Stroeykens, Delaney, Verschaeren; Hazard, Dolberg, Dreyer.

Alternatief op het middenveld
Eventuele aanpassingen zou Riemer kunnen doorvoeren op het middenveld, door bijvoorbeeld Mats Rits speeltijd te geven voordat de Play-Offs beginnen. Op deze manier kan Stroeykens gespaard worden, waardoor de middenvelder geen risico loopt op een schorsing tijdens het eerste duel in de Play-Offs.

Matchdetails
De Jupiler Pro League-wedstrijd tussen paars-wit en KV Kortrijk begint zaterdagavond om 20:45 in Lotto Park.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.