Grote hoop in opvallende Neymar-terugkeer: Het is onvermijdelijk

Grote hoop in opvallende Neymar-terugkeer: "Het is onvermijdelijk"

15 maart - 23:22

Neymar keert ooit terug bij Santos, aldus Marcelo Teixeira, de president van de Braziliaanse topclub. Neymar brak door bij Santos, waarna hij Europa veroverde bij achtereenvolgens FC Barcelona en Paris Saint-Germain. Uiteindelijk zal de cirkel rond zijn, is de verwachting. 

Neymar speelt zoals bekend inmiddels bij Al Hilal, waar hij nog een contract heeft tot medio 2025. Op dit moment is de Braziliaanse vleugelaanvaller herstellende van een ernstige knieblessure, die hij in oktober van vorig jaar opliep. Neymar is daarvoor geopereerd. 

Het lijkt niet waarschijnlijk dat Al Hilal hem op korte termijn van de hand doet. Dat alles heeft te maken met het feit dat de club, om zijn komst mogelijk te maken, diep in de buidel heeft moeten tasten, en nog altijd tast. Na zijn periode in Saudi-Arabië hoopt Santos toe te slaan. "Hij koestert veel waardering, respect en dankbaarheid richting Santos", aldus Texeira in gesprek met Mundo Deportivo

"Ik denk dat het pad naar een terugkeer onvermijdelijk is", vervolgt de president. De 32-jarige Neymar speelde in totaal 140 wedstrijden voor Santos. Daarin was hij goed voor 72 doelpunten en 35 assists. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.