Man City bereidt zich voor op megabod op De Bruyne: ‘Meer dan 100 miljoen’

Man City bereidt zich voor op megabod op De Bruyne: ‘Meer dan 100 miljoen’

9 maart - 11:17
3

Kevin De Bruyne en Manchester City trachten dit seizoen een vervolg te breien aan hun kampioenenjaar van 2022-2023. Het zou volgens een aantal het laatste seizoen van De Bruyne bij City kunnen zijn. Naar verluidt wordt de lokroep van Saoedische Pro League-clubs steeds luider.

Manchester City bereidt zich, volgens Football Insider, voor op een mogelijk bod van meer dan 100 miljoen euro van Saoedische Pro League-clubs voor hun middenvelder Kevin De Bruyne. De 32-jarige Rode Duivel heeft nog een contract tot 2025 bij de club, maar Saoedische clubs zien hem als een topdoelwit voor hun zomerinkopen.

Dit zou niet de eerste keer zijn dat City zaken doet met clubs uit Saoedi-Arabië, aangezien Riyad Mahrez en Aymeric Laporte afgelopen zomer voor een gezamenlijke prijs van zo’n 62 miljoen euro vertrokken.

De lucratieve deal zou De Bruyne, volgens het gerucht, kunnen verleiden om naar het Midden-Oosten te verhuizen. De Bruyne, die in 2015 voor een recordbedrag van Wolfsburg naar City kwam, is momenteel de langst dienende speler van de club en heeft een indrukwekkende erelijst opgebouwd met 13 grote titels, waaronder vijf competitietitels en een Champions League.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.