‘Barcelona wil Rode Duivel Onana overnemen, verschil tussen vraag en aanbod’

‘Barcelona wil Rode Duivel Onana overnemen, verschil tussen vraag en aanbod’

28 februari - 17:51
1

Amadou Onana, de Rode Duivel van Everton, heeft de clubs voor het uitzoeken. FC Barcelona heeft zich ook gemeld voor de 22-jarige middenvelder, maar het aantrekken van Onana gaat nog ingewikkeld worden voor Barcelona.

Deco, de sportief directeur van Barcelona, ziet in Onana de juiste speler om Barcelona fysiek sterker te maken, meldt het Spaanse SPORT. Everton staat ervoor open om Onana te verkopen, er is alleen een te groot verschil tussen vraag en aanbod.

Everton wil Onana voor minimaal 60 miljoen euro verkopen. Arsenal, Manchester United en Newcastle United hebben eerder interesse getoond in Onana, maar Barcelona vindt de vraagprijs te hoog.

Barcelona is op dit moment bereidt om 40 miljoen euro te betalen voor Onana aan Everton. The Toffees zijn niet van plan om de vraagprijs van Onana te verlagen. Hierdoor blijft de interesse van Barcelona bestaan, maar wordt het ingewikkeld om de Rode Duivel over te gaan nemen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.