De Rossi knuffelt Lukaku na winst AS Roma: ''Ik heb een geweldige band met hem''

De Rossi knuffelt Lukaku na winst AS Roma: ''Ik heb een geweldige band met hem''

23 februari - 11:15 Laatste update: 11:18
2

AS Roma heeft zich met Romelu Lukaku geplaatst voor de volgende ronde van de Europa League door Feyenoord na strafschoppen te verslaan. Na de overwinning ontving Romelu Lukaku een omhelzing van de nieuwe trainer Daniele De Rossi.

De Rossi verklaarde de reden achter de omhelzing. ''Ik heb een geweldige relatie met hem'', noteerde Football Italia tijdens de persconferentie na afloop uit de mond van De Rossi.

De trainer was vol lof over Lukaku. ''Ik kende hem niet zo goed, maar hij is een groot professional. Hij heeft zoveel gelopen en toen hij op minuut 121 sprintte, had hij ons naar de laatste 16 kunnen brengen. Het zo te eindigen was spannender, zelfs als het beter voor hem was geweest om het na 120 minuten te beëindigen'', zei De Rossi.

Echter, Lukaku krijgt geen voorkeursbehandeling. ''Je zag de knuffel omdat het op tv werd getoond, maar ik heb alle andere spelers op dezelfde manier omhelsd'', aldus De Rossi.

Lukaku speelde dit seizoen 32 officiële wedstrijden voor AS Roma. Daarin wist de Rode Duivel 16 keer het net te vinden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.