'Engelse top aast op Palace-sterkhouders Olise, Eze en Guéhi'

'Engelse top aast op Palace-sterkhouders Olise, Eze en Guéhi'

20 februari - 17:40

Verschillende sterkhouders van Crystal Palace worden in verband gebracht met de Engelse top. Oliver Glasner is nog geen 24 uur van de club en moet zich nu al voorbereiden op de komende transferperiode, meldt The Telegraph. 

Palace bevestigde maandag de komst van Glasner. De 49-jarige Oostenrijker tekende in Londen een contract tot de zomer van 2026. Hij wordt daarmee de opvolger van de vertrokken Roy Hodgson. Glasner heeft een drukke eerste transferperiode voor de boeg. Hij zal zich komende zomer in eerste instantie bezig moeten gaan houden met het overtuigen van leidende spelers. Voor Michael Olise, Eberechi Eze en Marc Guéhi wordt een vertrek uit Zuid-Londen niet onmogelijk geacht. Laatstgenoemde zou in de belangstelling staan van Liverpool en Manchester United. Althans dat meldt The Telegraph. Guéhi heeft nog een contract tot 2026.

De Engelsman van Palace heeft zich gevestigd als een van de beste centrale verdedigers van de Premier League sinds hij Chelsea verliet voor The Eagles. Chelsea zou een terugkoopclausule hebben afgedwongen op Guéhi. De nog maar 23-jarige sterkhouder zal in ieder geval het komende halfjaar nog een cruciale rol spelen onder Glasner, die de taak heeft gekregen om Palace in de competitie te houden nadat Roy Hodgson aftrad.