'Paintsil neemt afscheid van supporters na laatste training in Genk'

'Paintsil neemt afscheid van supporters na laatste training in Genk'

14 februari - 14:37
38

Joseph Paintsil tekende nog present op de woensdagtraining van KRC Genk. Volgens Het Belang van Limburg zou het zijn laatste training geweest zijn voor de Limburgers. Paintsil nam na de training uitgebreid afscheid van de fans.

Paintsil had dinsdag zijn locker al leeggemaakt, maar was toch nog van de partij. Hij bekende dat zijn transfer naar LA Galaxy bijna afgerond is en dat hij donderdag waarschijnlijk naar Los Angeles afreist. Hij nam uitgebreid de tijd voor handtekeningen en foto’s van talrijk opgedaagde supporters. Paintsil droeg de muts van ploegmaat McKenzie: “Omdat ik al mijn spullen al mee naar huis had genomen”, lachte de Ghanees.

Paintsil had nog een contract tot 2026 in Genk. Zijn transferwaarde bedraagt volgens transfermarkt elf miljoen euro. Paintsil speelde in totaal maar liefst 168 wedstrijden voor blauw-wit. Daarin was hij goed voor 40 doelpunten en 28 assists. Paintsil werd in 2019 landskampioen met Genk en won ook de Supercup.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.