Paintsil blikt vooruit op KV Mechelen - KRC Genk: Mag me niet laten provoceren

Paintsil blikt vooruit op KV Mechelen - KRC Genk: "Mag me niet laten provoceren"

11 februari - 10:32
5

KRC Genk gaat zondagmiddag op bezoek bij KV Mechelen op speeldag 25 van de Jupiler Pro League. Genk pakte na de jaarwisseling slecht 2 op 12 en wil daar tegen Malinwa verandering in brengen. Joseph Paintsil blikt vooruit op de wedstrijd.

Ondanks de tegenvallende resultaten zijn de sfeer en het geloof naar verluidt niet afgenomen bij KRC Genk. "We moeten zondag gewoon opstaan, in Mechelen moeten we scherper dan ooit op het veld staan en de situatie omkeren", aldus Paintsil in Het Belang van Limburg.

De 26-jarige Ghanees beseft echter wel dat Genk het niet makkelijk zal hebben tegen Mechelen. "Maar moeilijk gaat ook", klinkt Paintsil. "We hebben enkele moeilijke matchen achter de rug, maar het is niet zo dat we plots al onze kwaliteiten kwijt zijn."

Paintsil wil zich niet laten provoceren door het Mechelse thuispubliek. "Ik mag me niet uit evenwicht laten brengen, zoals bijvoorbeeld tegen Antwerp gebeurd is. Dat hoofdstuk heb ik afgesloten", zegt Paintsil. "Meer zelfs, ik heb de coach beloofd dat ik uit provocaties extra energie zal putten", besluit de Ghanees.

KRC Genk staat momenteel zevende met 36 punten, evenveel als zesde in de stand Cercle Brugge. KV Mechelen moet echter niet veel onderdoen met 32 punten na 24 wedstrijden, goed voor een voorlopige negende plek.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.