De Rossi tikt Lukaku op de vingers na overwinning Roma: Actie was echt dom”

De Rossi tikt Lukaku op de vingers na overwinning Roma: "Actie was echt dom”

7 februari - 11:27
9

Sinds Daniele De Rossi het roer heeft overgenomen bij AS Roma, lijkt de club weer op de goede weg te zijn. De ploeg van Rode Duivel Romelu Lukaku, die zojuist hun tweede opeenvolgende overwinning heeft behaald, kent opnieuw een positieve sfeer.

Toch waren er enkele strubbelingen tijdens de wedstrijd tegen Cagliari. Een opvallende scène tijdens de laatste wedstrijd was het kop-tegen-kop gevecht tussen Lukaku en Yerry Mina. Hoewel Lukaku geen beslissende impact had op de wedstrijd, lijkt het erop dat zijn frustraties enigszins zichtbaar waren op het veld. Deze actie is de nieuwe coach, De Rossi, niet ontgaan.

Tijdens een persconferentie na de overwinning was De Rossi openhartig over de situatie, waarin hij Lukaku terechtwees. "Die actie was echt dom", citeert SportBible.  De Italiaanse coach benadrukte ook het belang van intelligentie in dergelijke situaties, waarbij hij ook Pellegrini noemde die een gele kaart ontving terwijl Roma al met 4-0 voor stond. “We moeten intelligenter zijn in dat soort situaties."