Chicago Fire na komst Cuypers (Gent): Sterke cijfers in strijdlustige competitie

Chicago Fire na komst Cuypers (Gent): "Sterke cijfers in strijdlustige competitie"

6 februari - 19:52
1

Hugo Cuypers heeft definitief de overstap gemaakt van KAA Gent naar Chicago Fire. Georg Heitz, de Sporting Director van Chicago Fire reageert zeer tevreden over de komst van Cuypers. Heitz noemt de komst van Cuypers een ‘game-changer.’

Heitz is zeer opgetogen na de transfer van Cuypers van Gent naar Chicago Fire. “We zijn zeer enthousiast over het verwelkomen van Cuypers bij Chicago Fire. We zijn erop gefocust geweest om een spits te halen die in de beste fase van zijn loopbaan zit. Een spits met fantastische statistieken in een zeer strijdlustige competitie”, deelt Chicago Fire via de officiële kanalen.

Heitz vertelt verder over de transfer tussen Gent en Chicago Fire. “Cuypers is een van de topschutters van de eerste klasse van België geweest voor de laatste paar seizoenen. Ondanks dat Cuypers interesse genoot van andere clubs, had Cuypers de sterke voorkeur om bij Chicago Fire aan de slag te gaan. Om Chicago Fire te helpen met het behalen van ons doel om een van de topclub in de MLS te worden”, aldus Heitz.

Heitz uit zich ook complimenteus naar de eigenaars van Chicago Fire. “Deze deal was niet mogelijk zonder de vastberadenheid van de eigenaars van de club om hevig te investeren in alle gebieden van de club. We zijn ervan overtuigd dat Cuypers een ‘game-changer’ gaat zijn binnen ons team. We kijken ernaar uit om hem bij ons te hebben bij de start van het seizoen 2024”, besluit Heitz.