De Gea, Courtois, Mignolet, ... reageren op pensioen van Fellaini: 'Broer geniet'

De Gea, Courtois, Mignolet, ... reageren op pensioen van Fellaini: 'Broer geniet'

3 februari - 16:52 Laatste update: 17:02
2

Marouane Fellaini is voetballer af. De voormalige speler van onder meer Standard, Manchester United en de Rode Duivels kondigde zaterdag zijn voetbalpensioen aan. Heel wat grote namen lieten daarna een bericht voor Fellaini achter. 

Fellaini kondigde zijn afscheid aan op onder meer Instagram. Daar regende het reacties. We zetten er een reeks op een rij. 'Broer, geniet van het leven', schreef David De Gea met wie Fellaini samenspeelde bij Manchester United. Een andere ex-United-speler, Jesse Lingard, liet dan weer na: 'Wat een man. Geniet bro.' 

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Marouane Fellaini (@fellaini)

Graziano Pellè tikte dan weer: 'Geniet vriend. Het was een plezier en een eer om je als ploegmaat te hebben en om je beter te leren kennen als mens. Je bent een 'crazy friend', maar een op en top prof. Als atleet was je succesvol. Ik zie je snel', aldus de Italiaanse aanvaller.

Ook (voormalige) Rode Duivels stuurden iets. 'Bedankt voor alles 'Frero'', klonk het bij Dries Mertens. Ook de tekst van Axel Witsel was gelijkaardig. De ex-ploegmaat van bij Standard schreef ook nog: 'respect'. Thibaut Courtois liet dan weer hartjes achter. 'Legend', was dan weer de tekst van Michy Batshuayi. Simon Mignolet liet voor Fellaini achter: 'Bedankt voor alles Marouane en veel succes.'

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.