OFFICIEEL: Shlomo ruilt OH Leuven nog in voor topclub uit thuisland Israël

OFFICIEEL: Shlomo ruilt OH Leuven nog in voor topclub uit thuisland Israël

3 februari - 10:47

Aan inkomende zijde moet er niets meer verwacht worden bij de clubs uit de Jupiler Pro League, aangezien de transfermarkt sinds donderdagnacht gesloten is. Vertrekken kan wel nog steeds, als men de juiste bestemming vindt. Dat is het geval voor Raz Shlomo.

De Israëlische verdediger heeft Oud-Heverlee Leuven nog verlaten, maakt de club bekend via haar profiel op X. Shlomo kwam nochtans pas vorige zomer over vanuit zijn thuisland, waar hij de kleuren verdedigde van Maccabi Netanya. Aan den Dreef mocht hij zich vijf keer bewijzen als basiskracht. De verdediger wist te scoren in het 3-2-verlies bij Cercle Brugge, maar zelfs dat mocht niet baten. Beide partijen raakten snel op elkaar uitgekeken.

Nu heeft Shlomo een nieuwe uitdaging gevonden in zijn vaderland, waar hij dus ondanks de oorlog naar terugkeert. Ditmaal komt hij er bij een topclub terecht: Maccabi Tel Aviv. Dat gaat momenteel aan de leiding in de Israëlische Ligat Ha'al, met vier punten voorsprong op eerste achtervolger Maccabi Haifa. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.