'Geen recordtransfer voor Feyenoord, Nederlanders verliezen strijd tegen de klok'

'Geen recordtransfer voor Feyenoord, Nederlanders verliezen strijd tegen de klok'

1 februari - 21:05 Laatste update: 21:17

Ondanks een principeakkoord vertrekt Luciano Rodriguez deze winter niet naar Feyenoord. Volgens 1908.nl komen de Rotterdammers in tijdnood, waardoor het niet meer mogelijk is om de transfer donderdag rond te krijgen. Ook de komst van Couhaib Driouech naar Feyenoord lijkt op dit moment nog niet aan de orde.

Rodriguez zit op dit moment in Zuid-Amerika vanwege zijn interlands met Uruguay Onder 20. Feyenoord heeft woensdagnacht nog tot laat geprobeerd om de deal rond te maken, maar dit zou niet zijn gelukt. Daarom reist er ook geen delegatie naar Zuid-Amerika om het papierwerk compleet te maken, ondanks het principeakkoord dat er al lag. De Rotterdammers zouden Rodriguez voor tien miljoen euro overnemen.

Feyenoord blijft wel interesse houden in de aanvaller, maar hem in de zomer overnemen lijkt erg lastig te worden. Allereerst omdat zijn marktwaarde alsmaar zal blijven stijgen, waardoor tien miljoen waarschijnlijk niet meer genoeg zal zijn. Ten tweede omdat River Plate nog altijd wel in de race is voor een wintertransfer. De Argentijnen mogen nog tot 18 februari transfers doen en dus hebben ze alle tijd om met een tweede bod op Rodriguez te komen.

In Rotterdam-Zuid is zodoende wel de naam gevallen van Driouech. De aanvaller is momenteel bezig met een transfer naar PSV, maar ook de staf van Feyenoord heeft zijn naam geopperd bij de clubleiding. Van een concreet voorstel uit De Kuip is echter nog geen sprake. Intern is ook niet iedereen overtuigd van een mogelijke komst van Driouech. Dit komt door de aanwezigheid van een sloot buitenspelers zoals Luka Ivanusec, Igor Paixao en Leo Sauer op links.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.