'Chelsea stalt overbodige Broja bij reeksgenoot Fulham'

'Chelsea stalt overbodige Broja bij reeksgenoot Fulham'

1 februari - 20:38

Armando Broja maakt een binnenlandse transfer. De spits ruilt Chelsea op huurbasis in voor Fulham, aldus Fabrizio Romano en Sky Sports. 

Broja was een felbegeerd target. Ook Wolverhampton Wanderers meldde zich vlak voor het sluiten voor de markt voor de Chelsea-aanvaller, maar Fulham trekt nu aan het langste eind. De voormalig Vitesse-spits wordt donderdagavond medisch gekeurd, alvorens hij zijn handtekening zet op Craven Cottage. 

Ook AC Milan was nog even in hem geïnteresseerd, maar de Italianen waren financieel beperkt. Fulham betaalt immers vier miljoen euro aan Chelsea voor de huurovereenkomst. 

De zeventienvoudig international van Albanië moest het dit seizoen op Stamford Bridge doen met een rol als invaller. Met zijn overstap naar Fulham doet hij niet tot nauwelijks een stap terug. Het verschil op de ranglijst bedraagt momenteel slechts zes punten, in het voordeel van Chelsea. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.