'Driouech moet Vertessen vervangen bij PSV, maar er zijn kapers op de kust'

'Driouech moet Vertessen vervangen bij PSV, maar er zijn kapers op de kust'

30 januari - 19:18 Laatste update: 31 januari - 07:55

Nu voormalig Club Brugge-winger Noa Lang opnieuw geblesseerd is en Yorbe Vertessen zo goed als zeker naar Union Berlin vertrekt, wil PSV een nieuwe flankspeler aantrekken. Daarvoor hebben de Eindhovenaren hun oog op Couhaib Driouech laten vallen. PSV is echter niet de enige Nederlandse topclub met interesse in Driouech. Ook Feyenoord heeft de buitenspeler in het vizier, zo meldt Voetbal International. PSV wil vooralsnog niet voldoen aan de vraagprijs van Excelsior.

Excelsior zou zo'n 5,5 miljoen euro verlangen voor Driouech, die men het liefst in Kralingen ziet blijven. De club wil zich direct handhaven in de Eredivisie en ziet in Driouech een van de belangrijkste spelers om die doelstelling te volbrengen. PSV wil vooralsnog niet aan het bedrag voldoen en zou denken aan een som van twee miljoen euro. 

PSV zou echter naar verluidt niet de enige Nederlandse topclub zijn die Driouech op het lijstje heeft staan. Ook Feyenoord houdt de situatie in de gaten en denkt aan de vleugelaanvaller van de stadsgenoot. De Kuipbewoners worden ook in verband gebracht met Luciano Rodriguez, een Uruguayaanse aanvaller van Liverpool Montevideo. Feyenoord zou al een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de aanvaller, maar moet het nog eens worden met de club, die een riante vergoeding vraagt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.