Vertrek Vertessen en blessure Lang, 'PSV schakelt door en meldt zich bij Exelsior'

Vertrek Vertessen en blessure Lang, 'PSV schakelt door en meldt zich bij Exelsior'

29 januari - 19:32

Door de blessure van Noa Lang (ex-Club Brugge) en het aanstaande vertrek van Yorbe Vertessen, heeft PSV zich bij Excelsior gemeld voor Couhaib Driouech, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De buitenspeler maakt dit seizoen indruk bij de Kralingers en is bij de koploper van de Eredivisie in beeld.

Naast het feit dat Noa Lang geblesseerd is, dreigt PSV ook aanvaller Yorbe Vertessen kwijt te raken. Vertessen wil vertrekken uit Eindhoven en is van mening dat de club mee moet werken, omdat het anders de beloften niet na zou komen. Vertessen is reeds medisch gekeurd bij Union Berlin, waar hij nu afwacht tot het definitief van een deal komt. PSV zou enkel nog definitief de handtekening moeten zetten onder de overeenkomst.

Om het vertrek van Vertessen en de blessure van Noa Lang op te vangen, wil PSV zich versterken met Driouech. Excelsior vraagt naar verluidt echter miljoenen voor zijn buitenspeler en ziet hem het liefst tot het einde van het seizoen in Kralingen blijven. De Rotterdammers zouden mikken op een som van vijf miljoen euro, al wordt dat niet bevestigd. PSV lijkt een dusdanig bedrag niet op tafel te willen leggen.