'KV Kortrijk ziet bod op Elche-linksachter Salinas geweigerd worden'

'KV Kortrijk ziet bod op Elche-linksachter Salinas geweigerd worden'

1 februari - 18:21
4

KV Kortrijk zit nog steeds in een hevige strijd tegen de degradatie en kan alle versterking goed gebruiken. Het haalde al enkele pionnen, maar wil er nog een extra linksachter bij.

Die linksachter zou weleens José Salinas kunnen worden. De 23-jarige Spanjaard komt in eigen land momenteel uit voor de tweedeklasser Elche, waar hij een basispion is. Hij is één van de pionnen die nu wordt genoemd bij KV Kortrijk.

Het Nieuwsblad geeft aan dat er zelfs een eerste bod van KVK werd uitgebracht, maar dat dat werd geweigerd door Elche. Het is dus nog maar de vraag of de Kerels deze winter nog zullen doorduwen voor Salinas. Intussen zou men ook al het vizier hebben gericht op andere pistes.

Salinas kwam dit seizoen tien keer uit voor Elche, waar hij ook een deel van zijn jeugdopleiding doorbracht. Het voorbije seizoen kwam hij op uitleenbasis uit voor CD Mirandés.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.