Riemer over keeperskwestie Anderlecht: “Of hij hier dan nog speelt weet ik niet”

Riemer over keeperskwestie Anderlecht: “Of hij hier dan nog speelt weet ik niet”

16 januari - 17:34
9

Brian Riemer, de hoofdtrainer van RSC Anderlecht, gaat dieper in op de keeperskwestie bij paars-wit. Maxime Dupé krijgt in de Croky Cup de kans om zijn keeperskunsten weer eens te vertonen, maar Riemer weet niet of dit voor voldoende tevredenheid zorgt bij Dupé.

In de afgelopen zomerse mercato wist Anderlecht zich te versterken met zowel Dupé als Kasper Schmeichel. De ervaren Schmeichel is de eerste keeper geworden en Riemer vraagt zich af of Dupé na de winterse mercato nog bij Anderlecht speelt. “Als je mij vraagt of Maxime hier op 1 februari nog zal zijn, dan kan ik daar geen sluitend antwoord op geven”, citeert Het Laatste Nieuws Riemer.

In de Jupiler Pro League staat Schmeichel onder de lat, wat ervoor zorgt dat er maar weinig minuten overblijven voor Dupé. Riemer denkt dat Dupé zich desondanks goed voelt bij Anderlecht. “Hij wil meer speelminuten, wat door Schmeichel niet makkelijk is, maar hij voelt zich wel goed bij Anderlecht, denk ik”, besluit Riemer.

In de kwartfinale van de Croky Cup staat Dupé met Anderlecht tegenover de koploper van de Jupiler Pro League. Anderlecht gaat op bezoek in een uitverkocht Joseph Marienstadion. De andere kwartfinales worden gespeeld tussen KAA Gent – Club Brugge, OH Leuven – Royal Antwerp FC en KV Oostende – RWDM.