'Roma wil shoppen bij Atlético Madrid en mikt op 55-voudig Turks international'

'Roma wil shoppen bij Atlético Madrid en mikt op 55-voudig Turks international'

9 januari - 14:15

AS Roma versterkte onlangs de defensie al met Dean Huijsen, maar dat is voor de Romeinen nog niet genoeg. Ook Caglar Söyüncü van Atlético Madrid staat op het lijstje in de Italiaanse hoofdstad. De Turkse mandekker moet op huurbasis overkomen naar de ploeg van Romelu Lukaku.

Söyüncü maakte indruk als verdediger van Leicester City, maar hij liet Engeland achter zich nadat de club degradeerde. Hij trok transfervrij naar Atlético Madrid, maar die periode liep nog niet zoals verwacht. Söyüncü kreeg te maken met blessures, waardoor hij pas één keer vanaf de basis kon beginnen. Naast Roma zou ook Fenerbahçe op de markt zijn om hem terug te halen naar zijn thuisland en Fulham wil hem terug naar Engeland halen, meldt Gianluca Di Marzio.

Roma zou met Söyüncü dus een geduchte concurrent kunnen halen voor Huijsen. De in Amsterdam geboren verdediger werd na een aantal hectische dagen op de transfermarkt gehaald door Roma. Hij wordt tot het eind van dit seizoen gehuurd. Zijn club Juventus had eerder al een akkoord met Frosinone, maar toen Roma zich meldde sloeg Huijsen zelf als een blad aan een boom om.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.