Standard na ontslag Hoefkens: Collectief falen, Carl heeft alles gegeven

Standard na ontslag Hoefkens: "Collectief falen, Carl heeft alles gegeven"

6 januari - 15:22
8

Fergal Harkin, de Sportief Directeur van Standard, reageert op het ontslag van Carl Hoefkens van op 31 december en de komst van de nieuwe hoofdtrainer Ivan Leko. Harkin geeft aan dat het ontslag van de hoofdtrainer Hoefkens een teken is van collectief falen bij Standard.

Harkin is open wanneer hij zijn mening geeft over het ontslag van Hoefkens bij Standard. “Wanneer een coach moet vertrekken, is dat een teken van collectief falen", gaf hij toe. "Het was een moeilijke beslissing om hem te laten gaan. Carl heeft alles gegeven voor de club, maar het was de juiste beslissing”, citeert Sporza Harkin.

Harkin en Standard hebben ondertussen Leko verwelkomd als de gloednieuwe hoofdtrainer van De Rouches. “Maar we zijn blij met de komst van Ivan. Het is precies de persoon die deze club nodig heeft. De sollicitatiebrieven stroomden binnen, maar we wisten al snel dat hij onze eerste keuze was”, besluit Harkin.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.