Postecoglou laat Tottenham Hotspur opgelucht ademhalen met update over Van de Ven

Postecoglou laat Tottenham Hotspur opgelucht ademhalen met update over Van de Ven

4 januari - 18:08

Tottenham-manager Ange Postecoglou heeft een positieve update gegeven over de blessure van Micky van de Ven. Op zijn laatste persconferentie vertelde de coach dat we de Nederlander spoedig weer bij de wedstrijdselectie kunnen verwachten.

"Van de Ven heeft deze week weer meegetraind", vertelde de coach op zijn persmoment voor het duel met Burnley van vrijdag. "Ik weet niet zeker of hij morgen al fit is, maar het kan dat hij al bij de selectie zit. Ik ben wel heel blij dat hij weer bij de groep is aangesloten. We moeten heel erg voorzichtig zijn met Micky, maar gelukkig ziet het er weer positief uit voor hem en voor ons."

Begin november liep Van de Ven een blessure op in de wedstrijd tegen Chelsea. Uiteindelijk bleek het een kwetsuur aan zijn hamstring, waardoor hij in 2023 niet meer in actie kon komen. De verwachting is dat hij er iets langer uit zou liggen, maar de revalidatie is dus spoedig verlopen. Ondertussen is Tottenham Hotspur wel bezig met een extra centrumverdediger. Radu Dragusin van Genoa en Jean-Clair Todibo van OGC Nice zijn de belangrijkste kandidaten.