'Club Brugge wil stunten met JPL-terugkeer van Fellaini'

'Club Brugge wil stunten met JPL-terugkeer van Fellaini'

19-12-2023 18:59 Laatste update: 19:21
97

Club Brugge hoopt deze winter nog te kunnen stunten op de transfermarkt. De Bruggelingen hebben namelijk een voormalige Rode Duivel in het vizier en denken aan de komst van... Marouane Fellaini.

Met dat nieuws komst La Dernière Heure naar buiten. Fellaini was de voorbije jaren actief in China, waar hij een succesvolle periode kende bij Shandong Taishan. Daar heeft hij echter een aflopend contract en vertrekt hij deze winter gratis.

Fellaini denkt naar verluidt ook nog niet aan een voetbalpensioen, waar Club Brugge nu van hoopt te kunnen profiteren. Het denkt er naar verluidt aan om de 36-jarige middenvelder deze winter nog in huis te halen.

Er waren naar verluidt al gesprekken, maar volgens het Waalse dagblad wijst niets erop dat Fellaini ook denkt aan een terugkeer naar ons land. Het is dus nog onduidelijk of hij het voorbeeld van onder meer Simon Mignolet, Toby Alderweireld en Thorgan Hazard zal volgen.

Fellaini heeft namelijk nog flink wat meer ploegen waaruit hij kan kiezen. Zo ligt er heel wat geld op hem te wachten in de Golfstaten. Onder meer Al Jazira, Al-Nasr en het Al-Shabab van Yannick Carrasco denken aan zijn komst, net zoals enkele Turkse clubs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.