Vazquez (ex-Club Brugge) grapt: “Ik zal Vincent Mannaert wel vervangen”

Vazquez (ex-Club Brugge) grapt: “Ik zal Vincent Mannaert wel vervangen”

10-12-2023 12:59

De nieuws dat Vincent Mannaert opstapt bij Club Brugge sijpelt door in de voetbalwereld. Victor Vazquez, voormalig Club Brugge-speler, sprak openlijk over zijn band met de club en zijn voormalige ploeggenoten, terwijl hij een humoristische draai gaf aan zijn toekomstplannen binnen de club. 

"Ja, ik zie nu ook dat Vincent Mannaert weggaat," deelde Vazquez in een interview met Het belang van Limburg terwijl hij lachend vervolgde, "Ik zal Vincent wel vervangen." Op de vraag naar verduidelijking antwoordde hij met een knipoog: "Neen, neen, rechterhand zoals Dévy zou ik wel zien zitten, maar CEO nooit. Die job is te zwaar. Je hebt geen leven meer."

Vazques lijkt nog altijd een zekere band te houden met de club. De Spanjaard gaf in het interview aan dat hij nog steeds spreekt met zijn voormalige ploeggenoten, van Vladan Kujovic tot Maty Ryan. "Ik spreek Vladan Kujovic nog vaak, Rafaelov, Nabil Dirar soms, Ruud Vormer. Maty Ryan is me onlangs nog komen opzoeken", aldus Vazquez. 

Vazquez benadrukte verder de impact van coaches op voetballers, met een bijzondere focus op de MLS: "Daar is ook meer respect voor trainers. Coaches krijgen er tijd. Kijk naar Club Brugge de vorige twee seizoenen. Hoeveel trainers zijn daar gepasseerd?"