Vermoedelijke elf van Club Brugge en Zulte Waregem, de terugkeer van Vormer

Vermoedelijke elf van Club Brugge en Zulte Waregem, de terugkeer van Vormer

06-12-2023 10:00 Laatste update: 10:09
4

Woensdagavond treedt Club Brugge aan tegen Zulte Waregem. Niet in de Jupiler Pro League, maar in de Beker van België. VoetbalPrimeur.be bracht in kaart wat de vermoedelijke opstellingen van Club Brugge en Zulte Waregem zijn tijdens de bekermatch.

Deila zal het moeten doen zonder Maxim De Cuyper. De linksachter raakte geblesseerd tegen Standard. Bjorn Meijer verving de verdediger tijdens die match en start in de bekermatch mogelijk aan de aftrap.

Bij Zulte Waregem kan coach Vincent Euvrard geen beroep doen op Alioune Ndour, Rubin Seigers en Pape Diop. Die spelers zijn niet fit genoeg voor het duel. Wel ziet Club Brugge oude bekenden terug in het Jan Breydelstadion. Zo staat Ruud Vormer waarschijnlijk in de basis en dat geldt ook voor Jelle Vossen.

Samen pakten Ruud Vormer en Jelle Vossen maar liefst 7 titels met Club Brugge.

Vermoedelijke opstelling Club Brugge: Mignolet; Odoi, Mechele, Ordonez, Meijer; Nielsen, Onyedika, Vanaken; Skov Olsen, Thiago, Skoras

Vermoedelijke opstelling Zulte Waregem: Bostyn; Tambedou, Derijck, Willen; Ciranni, Vormer, Rommens, Bagan; Brüls, Vossen, Gano