Butez na nederlaag Antwerp: We gaan alles doen om van Barcelona te winnen

Butez na nederlaag Antwerp: "We gaan alles doen om van Barcelona te winnen"

29-11-2023 11:46
3

Antwerp heeft zijn vijfde nederlaag in evenveel wedstrijden in de Champions League geleden. Antwerp verloor dinsdagavond met 1-0 van Shakhtar Donetsk in Hamburg. Na de wedstrijd sprak Antwerp-doelman Jean Butez met RTBF.

Dat het geen bloemrijke campagne wordt voor Antwerp is ondertussen wel al duidelijk. Toch gelooft Butez dat ze nog steeds op een mooie manier afscheid kunnen nemen van de competitie. Dat Antwerp in de groepsfase tekort kwam, lijkt duidelijk. Maar opgeven doen ze alvast niet. 

"Voor veel spelers was het hun eerste ervaring met de Champions League. Het klopt dat we ondertussen al op vijf nederlagen staan en dat doet pijn”, geeft Butez eerlijk toe. “Zou je zeggen dat we te kort kwamen? Ik weet het niet. Het komt erop neer dat we allemaal veel hebben geleerd van deze ervaring.”

Vervolgens blikt Butez nog vooruit op het laatste duel in Europa. “Er staat ons thuis tegen Barça nog een belangrijke wedstrijd te wachten”, klinkt het bij de doelman van Antwerp. “We gaan alles geven wat we hebben om ervoor te zorgen dat we niet met nul punten eindigen. Er is nog één wedstrijd te gaan en we gaan er alles aan doen om die te winnen," besloot Butez.