'Belgische club strijdt met AS Roma voor handtekening van Pirola'

'Belgische club strijdt met AS Roma voor handtekening van Pirola'

27-11-2023 21:05

De wintertransferperiode staat voor de deur en heel wat Belgische clubs zullen zich ongetwijfeld weer op de transfermarkt begeven. Dat kan er mogelijk ook voor zorgen dat Lorenzo Pirola richting ons land trekt.

De 21-jarige verdediger komt momenteel uit voor Salernitana, waar hij flink wat indruk heeft geraakt. Volgens Tuttomercatoweb heeft een Belgische ploeg al geïnformeerd bij de Italiaanse club zonder ook te vermelden om welke ploeg het gaat.

Onder andere RSC Anderlecht en Club Brugge zijn op zoek naar defensieve versterking, maar Pirola richting België halen wordt niet makkelijk. Salernitana betaalde afgelopen zomer namelijk zelf nog vijf miljoen euro voor Pirola en wil daar nu een veelvoud van krijgen.

Daarnaast is er ook nog meer interesse in Pirola, die ook in Italië kan blijven. Zo toont ook AS Roma, dat al even een nieuwe verdediger zoekt, interesse om Pirola in huis te halen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.