Bizarre onthulling Sánchez bij nationale ploeg Chili: 'Overgoten met uitwerpselen'

Bizarre onthulling Sánchez bij nationale ploeg Chili: 'Overgoten met uitwerpselen'

19-11-2023 23:11
1

Alexis Sánchez heeft een bizarre onthulling gedaan. Op de persconferentie van het nationaal elftal deed de aanvaller van Internazionale de uitspraak dat de spelers van Chili zijn ‘overgoten met uitwerpselen’. 

Het treffen met Paraguay stond op het programma in het stadion Monumental David Arellano, de thuishaven van Colo Colo, maar Sánchez is niet bepaald onder de indruk van de voorzieningen. "In ons trainingscentrum zijn er drie douches die niet werken en moeten we om de beurt douchen. Vervolgens kom je in het stadion van Colo Colo, zet je de douche aan en word je overgoten met je eigen uitwerpselen. Is dat het nationale team…?"

De reactie van Sánchez komt op een reeds gevoelig moment binnen het Chileense voetbal. Bondscoach Eduardo Berizzo diende eerder deze week zijn ontslag in, na het bloedeloze gelijkspel tegen Paraguay. De nieuwe interim-coach van Chili is Nicolas Cordova, die als speler actief was bij Italiaanse clubs als Livorno, Ascoli, Messina, Grosseto, Parma en Brescia.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.