Kapitein Somers (Cercle Brugge) na gelijkspel: 0-0 op Club Brugge is mooi

Kapitein Somers (Cercle Brugge) na gelijkspel: "0-0 op Club Brugge is mooi"

13-11-2023 23:21
2

Thibo Somers, de rechtsbuiten van Cercle Brugge, blikte terug op het doelpuntloze gelijkspel tussen Cercle Brugge en Club Brugge. Somers zag zijn Braziliaanse doelman Warleson uitblinken en is content met een punt.

Somers zag dat er flink wat strijd was in de Brugse derby tussen Club Brugge en Cercle Brugge. “Het was een felbevochten derby. We hebben gevochten als leeuwen, iedereen is voor elkaar door het vuur gegaan. We hebben gelukkig met Warleson een goede keeper die heel veel kansen van Club de nek heeft omgewrongen”, citeert Sporza Somers.

Somers is zeer lovend over de doelman van Cercle Brugge. “Het leek soms een gemaakt doelpunt, maar toch redde hij nog mooi. Hij was de man van de match. We hadden zelf ook kansen, zoals met Denkey op de paal in de eerste helft. De laatste pass kwam er niet altijd uit. Maar 0-0 op Club Brugge is mooi”, besluit Somers.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.