OH Leuven-verdediger Mendyl na verslaan STVV: ''Wil zege opdragen aan Brys''

OH Leuven-verdediger Mendyl na verslaan STVV: ''Wil zege opdragen aan Brys''

24-10-2023 11:50
1

OH Leuven is onder leiding van Eddy Vanhemel perfect van start gegaan. STVV werd met 4-0 verslagen, en linksback Hamza Mendyl droeg dat op aan de nieuwe trainer, maar ook aan Marc Brys.

''Op de eerste dag was het nog lastig, maar we hebben ons snel aangepast aan zijn spelvisie en de manier waarop we ons van hem moeten positioneren'', vertelde Mendyl over de eerste dag onder interim-trainer Eddy Vanhemel aan Het Nieuwsblad.

De eerste wedstrijd onder leiding van Vanhemel was succesvol. OH Leuven won de wedstrijd met maar liefst 4-0 van STVV. ''Dat heeft ons wel gemotiveerd, maar ik wil deze overwinning ook opdragen aan onze vorige coach'', zei Mendyl, die de overwinning ook als een verdienste beschouwt van de vertrokken Marc Brys.

''Die heeft heel veel voor ons betekend, en dat mogen we nooit vergeten. Ook voor de huidige coach betekent deze ruime zege natuurlijk veel'', aldus Mendyl.

Mendyl is, ondanks zijn positie als linksback, tot nu toe de topscorer van OH Leuven tijdens dit Jupiler Pro League-seizoen met 3 treffers.