Romano belicht dit keer niet Bakayoko, maar PSV-doelman Benitez als uitblinker

Romano belicht dit keer niet Bakayoko, maar PSV-doelman Benitez als uitblinker

23-10-2023 11:55

Transferexpert Fabrizio Romano is ook opgevallen dat PSV het dit seizoen ijzersterk doet. De Italiaan pikt er voor die prestaties één uitblinker uit, en dit keer niet de Rode Duivel Johan Bakayoko, maar doelman Walter Benítez. De voorspelling van Romano is dat er komende zomer nog genoeg gaat gebeuren rond zijn persoon.

"Walter Benítez heeft een speciaal seizoen in het shirt van PSV", begint de transferjournalist aan zijn lofzang over de Argentijn. "Tot nu toe kreeg hij slechts drie goals tegen in de Nederlandse competitie. PSV heeft alles gewonnen, negen zeges uit negen wedstrijden. Dit lukte mede dankzij de goede vorm van Benítez." De dertigjarige Argentijn werd in de zomer van 2022 transfervrij overgenomen van OGC Nice.

Romano doet ook nog een voorspelling voor komende zomer. De Italiaan verwacht dat er nog wel wat clubs bij PSV aan zullen kloppen voor Benítez. "Hij staat tot juni 2025 onder contract bij de Eindhovenaren. Benítez is zeker iemand om volgende zomer in de gaten te houden." Benítez dwong in zijn eerste jaar bij PSV direct een basisplaats af en ook dit seizoen krijgt hij de voorkeur boven Joël Drommel.