Boezemvriend Quasten geeft Vaessen-update: 'Het gaat weer beter met hem'

Boezemvriend Quasten geeft Vaessen-update: 'Het gaat weer beter met hem'

20-10-2023 22:52

Het gaat steeds beter met Etienne Vaessen. Dat heeft voormalig linksback Paul Quasten, een goede vriend van de doelman van RKC Waalwijk, verteld bij ESPN. Vaessen liep eind vorige maand een zeer akelige blessure op na een botsing met Ajax-spits Brian Brobbey 

Vaessen en Brobbey kwamen op 30 september in botsing. De RKC-keeper raakte bewusteloos na het contact, waarna iedereen zich rot schrok in het Mandemakers Stadion. Gevreesd werd voor een ernstige medische situatie rondom de keeper, maar het gaat naar omstandigheden goed, aldus Quasten. "Ik ben heel goed met Etienne geweest, al die jaren. We zijn nog steeds heel goed bevriend. Het gaat weer beter met hem."

"Hij is nog niet helemaal 100 procent", vervolgt de oud-speler van onder meer Willem ll en RKC. "Hij is nu ook een paar dagen met zijn vriendin en kindje een paar dagen weggeweest om zijn hoofd helemaal leeg te maken. Dat is bij hem niet zo moeilijk", grapt hij. "Het is een geweldige gast hoor, knettergek. Ik denk dat hij er weer bovenop komt. Hij heeft sinds kort ook geen last meer van hoofdpijn. Hij mag weer een beetje fietsen, dus ik hoop dat hij snel weer onder die lat staat."